Hokkaido 3 Days Holiday
Flower Garden Blue Sky Japan Hokkaido

Price : $998.00~ ($1 = 100 Yen)
City :
Duration : 3 Days
Tour Code :
Tour Type : Escort

1. See Hokkaido’s summer highlights! Tour around the beautiful Furano and Biei areas and be captivated by the lavender fields and colorful flowers.
2. Visit popular sightseeing areas such as Asahiyama Zoo, the Blue Pond, Shichiku Garden where vast flower fields spreading across the Tokachi Plain can be seen, and more!
3. This bus tour also includes shopping at an outlet mall and all-you-can-eat melon at the hotel.
4. A minimum of just 2 participants is required to run the tour on July 2, July 30, and Aug. 20!

 

hokkaido6

hokkaido2

 

 

 

 

 

 

Schedule

DAY 1

08:10 – 08:30
Century Royal Hotel  

Please come to the area in front of the hotel reception by 8:10.

10:00 – 10:15
Sunagawa Highway Oasis  (15 min)

The tour will stop by this rest area located halfway between Sapporo and Sunagawa. Enjoy shopping for specialty products from all over Hokkaido and other items at the shop.

12:30 – 15:00
Asahiyama Zoo  (150 min)

The northernmost zoo in Japan. The zoo is famous for its unique and interactive enclosures which allow visitors to see animals up close in their natural state. It has become known as one of Hokkaido’s best sightseeing spots, and receives flocks of visitors from not only Japan but overseas as well. Feel free to have lunch at your preferred time. There are several restaurants on site.

15:50 – 16:30
Hokkaido Ice Pavilion  (40 min)

Have fun at the world’s first large-scale “Cold Experience” attraction. Enter a world entirely covered with ice, and experience various activities and phenomenon such as the -41°C room which is the same temperature as the coldest day ever recorded in Japan, and “diamond dust” which forms from moisture in the air.

17:00 – 17:15
Ryusei and Ginga Waterfalls  (15 min)

Enjoy both of these waterfalls in the same spectacular view at Sounkyo. This pair of waterfalls is collectively referred to as Meotodaki, or “husband and wife waterfalls,” and can be viewed simultaneously. The Ryusei Waterfall features a powerful stream of water which drops about 90 meters, also known as Otokodaki or the male waterfall. The Ginga Waterfall begins at a height of 121 meters and is flayed into many fine threads partway down, giving it a womanly appearance.

17:30 -
Sounkaku Grand Hotel

Arrive at the hotel. Savor a Japanese/Western buffet for dinner at the hotel restaurant. The guestroom will be a Japanese-style room. Enjoy a relaxing time at the hot spring bath.

DAY 2

08:00 -
Sounkaku Grand Hotel  

After breakfast, the tour will depart by bus at 8:00.

08:05 – 09:05
Sounkyo Kurodake Ropeway  (60 min)

Visit Daisetsuzan, a mountain known for its abundant nature and unparalleled scenery. Take the ropeway to the 5th Station of Mount Kuro, the highest peak in the area and take a walk around. Visitors can get a good view of the surrounding Daisetsuzan mountains here at 1,300 meters.

11:05 – 11:45
Biei Patchwork Road  (40 min)

The combined seasonal colors of the fields here create a brilliant patchwork-like scenery. The tour will see several famous trees in the area, some of which were featured in TV commercials or shows. The bus will drive by the “Ken & Mary” Tree and “Parent-Child” Tree, and make stops at the “Sevenstar” Tree and Hokusei-no-Oka Park.

12:15 – 12:45
Shirogane Blue Pond  (30 min)

A mystical atmosphere is in the air at this famous blue-colored pond which receives many visitors.

13:15 – 14:15
Lunch  (60 min)

Savor the local specialties of Hokkaido on a buffet featuring 25 kinds of dishes.

14:55 – 16:10
Farm Tomita  (75 min)

The words “summer in Hokkaido” bring one place to mind in particular: Farm Tomita. Aside from the numerous flower fields, there is also a cafe and a shop. Spend the time here as you like, taking photos, shopping, enjoying an ice cream or checking out one of the other attractions.

16:40 – 17:10
Furano Cheese Factory  (30 min)

This cheese factory located amidst rich nature lets visitors observe the cheese-making process and see the room where cheese is aged. Taste some sweets, try some dairy products or go shopping.

18:40 -
Sahoro Resort Hotel

Arrive at the hotel. Savor a buffet or Japanese-style set meal for dinner at the hotel restaurant. All-you-can-eat melon can be enjoyed in July and August. The guestroom will be a Western-style room.

DAY 3

08:30 -
Sahoro Resort Hotel  

After breakfast, the tour will depart by bus at 8:30.

10:00 – 11:00
Shichiku Garden  (60 min)

This garden is home to colorful flowers from about 2,500 varieties that bloom throughout the seasons.
Be enchanted by Hokkaido’s vast scenescapes not just in the gorgeous garden, but also with views of the Hidaka Mountains in the distance and the seemingly endless wheat fields and potato fields stretching out as far as the eye can see.

11:50 – 12:20
Ryugetsu Sweetpia Garden  (30 min)

Tokachi, an area known for agriculture, is the location of Ryugetsu’s factory and sweets shop, both of which will be visited on this tour.

12:40 – 13:30
Lunch  (50 min)

Savor a delicious pork rice bowl, butadon, which originated in Tokachi.

15:50 – 17:20
Chitose Outlet Mall Rera  (90 min)

Please enjoy shopping at this outlet mall.

17:35 -
New Chitose Airport

Participants may disembark at New Chitose Airport.
Tour ends after arrival.

18:40 -
Near Sapporo Station

Tour ends after arrival.

Departure City
Sapporo
Single Supplement
ASK
Minimum Pax
ASK
Price option
Date
2017: NOW ~ 8/27
Package Inclusive
Transportation expenses
Admission fees
Accommodation charges (2 nights), and meals (2 breakfasts, 2 lunches, 2 dinners)
English-speaking guide
Associated taxes
Pricing Notes
1. If the minimum number of participants (6) is not met by 20 days before the scheduled date, the tour on that date may be cancelled. (A minimum of 2 participants is required for tours departing on July 2, July 30, and Aug. 20.) 2. The English-speaking guide service will be available from Century Royal Hotel on Day 1 to arrival at Sapporo Station on Day 3. 3. Please note that the itinerary may need to be changed due to weather, traffic, or flower blooming conditions. 4. The bus may be delayed due to traffic conditions, so please leave enough time for transfer to other modes of transportation. 5. A JPY 3,000 hotel facility use charge is required for children 2-5 years old. Please pay this fee separately to the guide on the day. They will not be provided with seats on the bus or meals. 6. Please understand that there is no vegetarian option available.